Magyar Magyar
Gasztronómiatörténeti eseményként értékelték a szakemberek 2002-ben az Agárdi Pálinkafőzde megnyitását. Az évszázados tradíciókra építő szakértelem, a legkorszerűbb technológia, valamint a minden részletre kiterjedő gondoskodó figyelem ötvözésével a Főzde a valódi magyar pálinka olyan, a legkifinomultabb ízlésnek is megfelelő, legmagasabb minőségi kategóriájú választékát kínálja, mely nemcsak a hazai fogyasztóknak szerez meglepetést, de a Magyarországra látogató külföldiek számára is páratlan gasztronómiai élményt nyújt.


Az Agárdi gyümölcspálinkák a kizárólag a magyar gyümölcsre jellemző egyedi ízvilág jegyeit hordozzák. Gazdag, friss aromáikkal, tiszta, gyümölcsös ízeikkel párlataink – a fogyasztók és a szakma egybehangzó véleménye szerint is - a hazai gasztronómiában évtizedek óta létező űr betöltéséhez járulnak hozzá.
A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettségünket az üzem méretei is tükrözik: a kézzel palackozott és címkézett, korlátozott mennyiségben készülő Agárdi pálinkák nem okozhatnak csalódást a termelési mutatók kedvéért.

A minőség, úgy hisszük, elsősorban szándék kérdése, amit a fogyasztók tisztelete és a termék iránti alázat határoz meg. Ugyancsak elengedhetetlen a technológia, a magas szintű szakértelem, és – a pálinka esetében különösen - a nagy ...Tovább
Virtuális túra

Virtuális túra

Térkép

Térkép

Fotók

Park
Terasz
Lepárló
Erjesztő
Pálinkák

Virtuális túra

Park
Terasz
Pálinka Shop
Vendéglő
Lepárló
Erjesztő
Hordós érlelő