Magyar Magyar
 
 

Virtuális túra szolgáltatásunk

3 dimenziós technológiánknak köszönhetően élethűen és teljes körűen tudjuk bemutatni a szálláshelyeket. Figyelemfelkeltő hatásán kívül más előnyei is vannak egy virtuális sétának. Az érdeklődők a nap bármely időszakában kényelmesen bejárhatják a szálláshelyet otthonról, így garantáltan nem éri őket meglepetés.

Szálláshelyeknek szóló szolgáltatásaink:

  • nagyfelbontású fotók, nagylátószögű panorámaképek készítése professzionális minőségben
  • bejárható 3D virtuális túra, mely elhelyezhető a szállás saját weboldalán is
  • saját internetes profiloldal minden szállásnak 10 nyelven (magyar, angol, német, francia, spanyol, holland, orosz, lengyel, szlovák, román)
  • a profiloldalon megjelenő információk bármikor könnyedén szerkeszthetők a tulajdonos által
  • a tulajdonos összes elérhetősége megjelenik a profiloldalon
  • megjelenés partneroldalakon

Kapcsolat


Szeretné, ha az Ön szálláshelye is bekerülne a mindenszállás.hu katalógusába? Szeretne még több információt megtudni? Érdeklődjon emailben


Virtuális túra árak

Tekintsen meg egy virtuális túrát!

Virtuális sétáink interaktívak. Az egér bal gombjával tudunk elfordulni a térben, közelíteni pedig a görgetővel lehetséges. A virtuális túra kinagyítható teljes képernyő nagyságúra, ha a 3D Virtuális túra nagyítás vagy a 3D Virtuális túra nagyítás ikonra kattintunk. A térben való elfordulást a lenti nyilak segítségével is irányíthatjuk. Ha a 3D Virtuális túra mozgatás ikonra kattintunk, az egérrel való irányítás módja változik meg.

Átlépni egy másik helyszínre a virtuális túrán többféleképpen is lehet. Használhatjuk a nyilakat a virtuális túra felületén, átléphetünk egy másik gömbpanorámára az alaprajzon lévő 3D Virtuális túra nagyítás ikonokra kattintva, vagy kiválaszthatunk egy helyszínt a lenti legördülő listából.

Utcafront

Emeleti terasz

Klíma
A virtuális túra tulajdonosa fotókat készíthet a virtuális túra bármely pontjáról, melyeket fel is címkézhet. Ez a lehetőség nem csak a részletesebb bemutatást támogatja, de a keresőoptimalizálást is. Ezen kívül minden fotóval rendelkező pontja a virtuális túrának megosztható Facebookon. Ezek a linkek a virtuális túra adott helyszínére vezetnek.

Saját weboldalba illesztés

Virtuális sétáink fontos tulajdonsága, hogy rugalmasan beilleszthetők a szálláshely már meglévő weboldalába. A beillesztett túra számára lehetőség van az oldalhoz illő, egyedi megjelenésű keretet és logót készíteni. Okos megoldás, hogy az egyes szobákról készült panorámaképek az ezeket bemutató aloldalakon külön szerepeljenek.
Egy interaktív virtuális túra a weboldalának éke lehet, ahogy a következő példák is mutatják:

Horváth Apartman

Fortuna Hotel

Aranypart Apartman
A beágyazáshoz szükséges kódot a 3D Virtuális túra weboldalba ágyazás ikonra kattintva kérhetjük le. A beillesztett túra rugalmasan paraméterezhető: megadható a virtuális túrán megjelenő feliratok nyelve, a túra mérete és a kezdő panorámakép (ez használható az egyes helyiségek/szobák/apartmanok egyedi bemutatására). A kapott HTML kód ezután Ön vagy webfejlesztője által könnyedén beilleszthető weboldalának bármely lapjára. A beágyazott virtuális túra a MindenSzállás.hu szerveréről töltődik be, így az tárhelyén nem foglal helyet.

A katalógusba kerülés folyamata

TelefonEgyeztetés az ügyfélszolgálattal: vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon. Elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolat menüpontban. Kérjük a fotózás időpontjának kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy a fotózás a ház méretétől függően 1-2 óráig is eltarthat. A fotózást kérheti esti, vagy hétvégi időpontra is, ha Önnek a pl. munkája miatt csak az megfelelő. Esős idő esetén (amely az udvar fotózását meghiúsíthatja) új időpont egyeztetése ajánlott.
TakarításA fényképezés előtt kérjük hozza tiszta, és teljesen rendezett állapotba az épület belső tereit és a külső részeket is. Egy szépen elrendezett szoba sokkal attraktívabb és több érdeklődőt vonz. Emellett kérjük keresse elő az épület tervrajzát is, amennyiben az rendelkezésére áll.
AdatlapA megbeszélt időpontban kiszáll a fényképész csapat a helyszínre, ahol áttekintik a fotózandó helyiségeket, és feljegyzik a szállás megjelenítendő adatait, leírását.
FotózásAz egyeztetés után a fényképész elkészíti a fotómunkát. A virtuális túra fényképezése helyiségenként körülbelül 10-15 percig tart.
Alaprajz készítésA fotózás közben digitalizáljuk a ház alaprajzát, melyből egy egyszerűsített sematikus rajzot készítünk, amely megjelenik a hirdetésben.
Feldolgozás, utómunkaA terepmunka után a munkatársaink feldolgozzák a fényképeket és az alaprajzot. Elvégzik a szükséges retusálásokat is, melyekre biztonsági (pl. riasztó elrejtése) vagy esztétikai szempontból van szükség (kérjük ezeket a fotózás során közölje velünk). A képekből ezután elkészítjük a bejárható virtuális túrát. A feldolgozás kb. 4-5 munkanapot vesz igénybe.
Ingatlan profil oldalA fotómunkák befejezése után létrehozzuk a szálláshely egyéni profiloldalát (amennyiben az nem létezik), és hozzáférést adunk Önnek, melynek segítségével később könnyedén módosíthatja a megjelenő adatokat, leírást, árakat.
DVD lemezÜgyfeleink hordozható formában, CD-re másolva is megkapják a teljes bemutató anyagot (készített fotók, alaprajz, virtuális túra), melyet felhasználhatnak a saját weboldalon történő bemutatásra. A weboldalba történő beillesztéshez egyszerűen felhasználható html kódot is nyújtunk.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Mindenszállás-hu - virtuális séta készítés szálláshelyek számára További információért forduljon hozzánk bizalommal:

+36 70/299 1490
(Kerényi Kálmán értékesítő)